woj166 sprawdzę te wymiary, zadzwonię do Gminy i się spytam. Coś innego obiło mi się o uszy. ale nawet gdyby wymiary były "młodzieżowe" to chyba też nie najgorzej, bo lepiej jest jak jest, a nie jak nie ma.
Zgodnie z obietnicą zadzwoniłem w sprawie boiska i :boisko w Szczodrym ma mieć wymiary 64x34 m. W planie jest to boisko rekreacyjne, bo na takie tylko w parku wyraził zgodę konserwator przyrody.
Jak ma to być boisko rekreacyjne to dlaczego odrazu trawa musi być w rolce przecież to bez sensu bramki mają byc demontowane,zajżyj do protokołu z sesji czerwcowej pan w-ce wojt przedstawia całkiem inne uzgodnienia z konserwatorem
Zapewne wie Pan co to negocjacje i ustępstwa by konserwator przyrody zgodził się na boisko. Można się postawić i nic nie ugrać, a można dzięki kompromisowi mieć np właśnie taki projekt. Wydaje mi się, że młodzież ze Szczodrego nie narzeka.
O opinie proszę sie zglosic na mecz pilki nożnej do Bykowa ,odbędzie się mecz pomiędzy BYKOWEM a SZCZODREM jestem pewien że otrzyma pan rzetelna odpowiedż, także kolejne pytanie gdzie będą rozgrywać mecze wrażie awansu
Odpowiedz kotow7-spodziewałem się odpowiedzi , że spotka się pan z zawodnikami SZCZODREGO ,co do boiska w KAMIENIU, jego nie trzeba budować gdyż ,jest od30 lat,gościny użyczymy każdemu potrzebującemu zespłowi,
Przeceniasz wojt166 moje znaczenie i możliwości. Spotkać się zawsze mogę, bo jestem fanem sportu. Może i na meczu w Kamieniu. Nie mówiłem, że boisko w Kamieniu trzeba budować. Wiem, że jest.
WITAM WSZYSTKICH WYBORCÓW ,KANDYDATÓW NA RADNYCH ,KANDYDATÓW NA WOJTA,PRAGNE PODZIĘKOWAC WSZYSTKIM ZA OPINIE WYRAZANE NA FORUM I ZYCZE TRAFNEGO WYBORU NA RADNEGOI WOJTA POWODZEIA KANDYDAT NA RADNEGO ZOKRĘGU NR3 LISTA NR2 POZ 1 KOZAK WOJCIECH P.S. SPOTKAMY SIE NA FORUM ZA 48H DZIĘKUJĘ