antek_emigrant napisał(a):Czesć KO.......... Jestem wszędzie tam gdzie PO pcha się do władzy....Niesłuchacz(sz) wątku pisze ,że antka dopadł przerost formy na treścią, że bije piane, że coraz trudniej mu zrozumieć przesłanie antkowych postów. Cieszę się bardzo,że mnie lepiej oceniasz, bo jeszcze jakieś 11 dni temu pisałeś,że mam manie prześladowcze, paranoje.Dziwi mnie jednak fakt,że skoro 11 dni wcześniej tak fatalnie zdiagnozowałeś moje posty, to jakim cudem 11 dni później biadolisz, że coraz trudniej ci je zrozumieć. Martwi cię,że dokuczam kandydatowi PO, twoja sprawa. Swoja droga ciekawi mnie co teraz POrabia p. Piotr. Wiem ,że lubi spacerować najczęściej od domu do domu, lub odwiedzać stacje( o tym pisałem wczoraj). Wyliczyłem,że skoro w naszej Gminie jest 20000 wyborców, to musi też być około 5000 domostw. Myślę sobie ,że gdyby kandydat PO ruszył z nowym rokiem od domu do domu, to odwiedzając min 4 domostwa dziennie w 4 lata obskoczył by cało Gminę. POmyśl Niesłuchaczu wątku jaka to by była promocja ( chociaż muszę przyznać, że jest wiele miejscowości , które obskoczył by błyskawicznie nie wysiadając z samochodu pancernego)......PS Niesłuchaczu wątku......może ty odPOwiesz na pytanie, które zadaje stale: jak to się stało ,że cudowny kandydat PO w swojej rodzinnej parafii dostał prawie 200 głosów w plecy? Jak to się stało,że w miejscu w którym się wychował i w którym mieszka( w tak małym obwodzie wyborczym tak wielu nie chciało by został Wójtem?......teraz możesz się POpisać i zamiast antek be,be, be, taki owaki..... błysnąć merytorycznie........POzdrawiam
...mania przesladowcza, paranoje, niezrozumiale posty...to po prostu Twoj znak rozpoznawczy

kto wie. moze nawet ci z tym do twarzy
co do Kandydata, coz...pewnie jest kiepski w tym co robi, stad brak poparcia w swojej miejscowosci
Ja tez glosowalem (tylko w I turze) na niego, w zasadzie z powodu, bo chcialem zmiany, jakiejkolwiek zmiany w Gminie..a on byl jedynym kandydatem, ktory mialby szanse na powalczenie w wojtowa. tez mi niebardzo pasowal jak troche sie o nim podowiadywalem

ze nie jest to idealny kandydat na Wojta ale coz bylo robic

jestem w koncu z Kielczowa, lansuje sie limuzynami jak panisko po okolicy (jak to tu sie pisze) wiec nie moglem inaczej postapic