antek_emigrant napisał(a):Brawo MM-Kiełczów, przykład z bestsellerem idiotyczny ,ale wniosek przypadkowo trafny . To najmądrzejsze zdanie jakie napisałeś na tym forum. A piszesz sporo. Moje gratulacje NIECHĘTNIE, ale bez żadnego zająknięcia muszę przyznać ,ze się zgadzam z tym co napisałeś. Dlatego tak doceniam kogoś kto w skali mikro POkonał takiego giganta. Mam nadzieje,że ty też bez zająknięcia uważasz ,że ktoś kto wygrywa z kandydatem POpieranym przez tak CUDOWNĄ Partie musi być najlepszy. Pani Wójt wygrywała już z kandydatami POpieranymi przez Samobronę, wygrała nawet z gościem o nazwisku Kefir czy coś podobnego, a tu taka gratka : PO-MEN też bez szans....Czapki z głów przed bezpartyjnym Wójtem, który wygrał z kandydatem POpieranym przez najlepszą partie w kraju......PS ...Jeden znajomy z Długołęki prosił mnie , aby napisać na forum (do wiadomości super kandydata najlepszej PO)....." Nie chciałbym, aby w przyszłości bliższej , dalszej, a tak właściwie żadnej,kandydat PO nie POjawiał się więcej na dworcu w Długołęce z POzdrowieniami. Odkąd zaczął się POjawiać, to jego mocodawcy/sponsorzy/protektorzy wprowadzili (......tu powinno paść przekleństwo....POminę) promocje DWA RAZY WIĘCEJ JAZDY ZA TĄ SAMĄ CENĘ"
(nie)wierny sluchacz watku napisał(a):...
kotow7 napisał(a):mm_kielczow dobrze wiesz, że nie formie ale treści się sprzeciwiasz w postach antka... Forma jest tylko pretekstem. Odrzuć aluzje do PO, wczytaj się i co...? Boli prawda? No właśnie...
kotow7 napisał(a):antku..., spoko, mnie się podoba, i forma i treść
kotow7 napisał(a):Antku... najciekwawszym jest to, że gdy przedstawia się im argumenty dla których czas "jedności" radnych PO wydaje się okresowym epizodem,tu brak polemiki. Czyżby podobne wątpliwości, które na forum nie powinny być roztrzygane?
kotow7 napisał(a):Ja im dłużej czytam ich posty, ba brak ich, tym bardziej jestem o tym przekonany. Wiedzą co jest słabością radnych, ich wybujałe obietnice, których nie są wstanie spełnić bez przychylnego sobie wójta.
kotow7 napisał(a):Dlatego plan referendum... No i z opowieści obecnych na sesjach rady, tylko 2 radnych z Klubu PO jest aktywnych, inni nie mają pojecia o czym się tam mówi. A i ci "aktywni" popełniaja błędy i ciagle konsultują się ze swoim "guru". Nie wierzę, że taki układ przetrwa długo, nikt nie lubi być uzależniony. Dlatego pisałem, aby do wiosny...
Powrót do Wybory Samorządowe 2010
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników